admin

­

About admin

This author has not yet filled in any details.
So far admin has created 2 blog entries.

Një MDA pa kufi

Tanimë dihet botërisht që njerëzit, gjegjësisht punonjësit, janë burimi dhe pasuria më e vlefshme që një kompani apo punëdhënës mund të ketë. Por ajo çfarë shumica prej nesh nuk e dijmë është se këta njerëz posedojnë një potencial shpesh herë të fshehur por sigurisht të pakufizuar. Me aftësitë e tyre, për të zgjidhur çfarëdo problemi por edhe për t’ju përshtatur çfarëdo rrethane, janë pikërisht njerëzit tanë të cilët dëshmojnë se janë mendja dhe fuqia e organizatës sonë. […]

By |February 5th, 2015|News|Comments Off on Një MDA pa kufi

Çmimi për gazetari që promovon përdorimin e gjuhëve

Zyra e Komisionerit për Gjuhë, në bashkëpunim me  UNDP Kosovë organizon “Çmimi për gazetari që promovon përdorimin e gjuhëve”, që do të mbahet më 17 dhjetor 2013. […]

By |December 31st, 2013|News|Comments Off on Çmimi për gazetari që promovon përdorimin e gjuhëve